Yenilenen Selin bayramda bir nefeste iyi hissettiriyor


Bayramların vazgeçilmezi Selin, Ramazan Bayramı’na yenilenerek giriyor. 42 yıldır farklı kokularıyla bir nefeste iyi hissettiren Selin, yeni yüzü ve yeni kokularıyla bayram ruhunu yaşatmayı sürdürüyor. Yenilenen, daha genç ve daha dinamik hale gelen Selin ailesi, tüketicilerden de tam not aldı.



Bayram ruhunu hissettiren güzel geleneklerin başında gelen kolonya, Selin ile vazgeçilmezler arasında yer almaya devam ediyor. Yoğun, yorucu ve stresli geçen günlerde, tüketicilerin kendilerini iyi hissetmeye ihtiyaç duyduğu anlarda yanlarında yer alan Selin, bayramı yeni yüzüyle karşılıyor. Selin, eski günlerin özlemle anıldığı Ramazan Bayramı’na benzersiz kokularıyla eşlik ediyor.

Yenilenen Selin, yıllardır değişmeyen limon kokusunu korurken yeni kokuları Okyanus Esintisi, Buz Ferahlığı, Çiçek Buketi, Kiraz Çiçeği ve Mandalina ile evlere giriyor; şık ve modern şişesiyle öne çıkıyor.

Tüm kolonyalarında 80˚ alkol bulunan Selin, güzel kokarak temiz kaldığını bilmenin; bildik, samimi bir temizlik sağlamanın verdiği iç rahatlığı ile bayram ziyaretlerinde iyi hissettiriyor.