Selpak yaşam alanlarına “en”lere sahip ürünleriyle dokunuyor


Türkiye’de temizlik kağıtları kategorisinin yaratıcısı olan, ilkleri üreterek hijyen alışkanlıklarını dönüştüren Selpak, “en”lere sahip ürünleriyle yaşam alanlarında pratik temizlik ve hijyen sağlıyor. Selpak; kağıt havluda Türkiye’nin suya en dayanıklısı* Selpak Deluxe Bambu Katkılı Kağıt Havluyla, tuvalet kağıdında Türkiye’nin en yumuşağı** Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdıyla tüketicilerin beklentilerine tam anlamıyla karşılık veriyor.



Selpak’tan Türkiye’nin suya en dayanıklı* kağıt havlusu

Günün önemli bir kısmını geçirdiğimiz mutfağın, her an temiz kalması hijyen açısından oldukça önemli. Türkiye’nin suya en dayanıklısı* Selpak Deluxe Bambu Katkılı Kağıt Havlu, pratik kullanımıyla bu konudaki kurtarıcınız oluyor. Yıkanıp tekrar kullanılabilen Selpak Deluxe Bambu Katkılı Kağıt Havlu, suya dayanıklı yapısı ve içeriğindeki bambu katkısı ile tek yaprakta pratik temizlik sağlıyor. Selpak Deluxe Bambu Katkılı Kağıt Havlu ile temizlik kolay, dağınıklık ve kir ise dertsiz hale geliyor.

Selpak’tan Türkiye’nin en yumuşak** tuvalet kağıdı

Selpak, Türkiye'nin en yumuşak tuvalet kağıdı** Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı ile tuvalette tüm ailenin en büyük yardımcısı olmayı sürdürüyor. Sevdiklerinizin kişisel temizliği ve sağlığı için güvenle kullanabileceğiniz 3 katlı Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı, tuvalete maksimum hijyen getiriyor. Özel dokusu ile yumuşacık bir kullanım sunan ürün, kalın ve dolgun yapısı sayesinde ıslandığında elinizde dağılmıyor; içerisindeki pamuk katkısı ile cildi nazikçe temizliyor.
 

*Bağımsız test kuruluşu testlerine göre (Yüzey aktif madde içeren kağıt havlu ürünleri hariç)
** Bağımsız test kuruluşu testlerine göre