Selpak ve Ezo Sunal ile Bezlere Elveda, Tuvalete Merhaba!


Türkiye’de temizlik kağıtları kategorisinin yaratıcısı olan, ilkleri üreterek hijyen alışkanlıklarını dönüştüren Selpak, “Selpak Tuvalete Merhaba” platformu ile çocuklara ilk hijyen alışkanlıklarının kazandırılmasına destek oluyor.
“Selpak Tuvalete Merhaba” için Ezo Sunal iş birliği ile, çok sevilen Selpak filinin eşlik ettiği, özel şarkılı bir çizgi video hazırlayan Selpak, çocuklara ve ailelere “Bezlere Elveda, Tuvalete Merhaba!” diye sesleniyor.



Selpak, ilk hijyen eğitimini çocuklara daha eğlenceli bir yolla aktarabilmek üzere Ezo Sunal’ın seslendirdiği özel şarkılı bir çizgi video hazırladı.

Ezo Sunal videoda Selpak’la Tuvalete Merhaba şarkısını söylüyor. Selpak fili de minikleri, Sunal’ın seslendirdiği şarkıya eşlik etmeye, tuvalet eğitimi sürecindeki ilk hijyen alışkanlıklarını eğlenerek öğrenmeye davet ediyor. Selpak, çizgi video aracılığıyla tuvalet eğitimini çocuklara daha eğlenceli bir açıdan gösterebilmeyi amaçlıyor.

“Selpak Tuvalete Merhaba” platformu, bezden tuvalete geçişte anne ve babalara ihtiyaç duydukları uzman desteğini sağlıyor

2011 yılında açılan Facebook sayfasıyla ailelere bezden tuvalete geçiş eğitimi konusunda oldukça faydalı içerikler sunan “Selpak Tuvalete Merhaba” platformu, @selpaktuvaletemerhaba Instagram ve YouTube hesaplarında anne ve babalarla buluşuyor. 2013 yılında başlatılan Tuvalete Merhaba evleri projesi kapsamında Türkiye Turnesi düzenleyen Selpak; 6 ilde 350 binden fazla ebeveyne eğitim verilmesini sağlarken, dijitalleşme ile beraber yıllar içinde milyonlarca ebeveyne ulaştı.

Sunduğu içerikler yönüyle Türkiye’de ilk ve tek olan “Selpak Tuvalete Merhaba” platformu, Prof. Dr. Bengi Semerci Enstitüsü ile çocuklara ilk hijyen alışkanlıklarını kazandırıyor. Ailelerin, çocuklarının bezden tuvalete geçişi ve bu süreçte hijyen eğitimi ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt veren platform; uzman desteği sunarak hem anne babaların hem de çocukların bu dönemi en doğru şekilde geçirmesini sağlıyor.

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=g7oPGSZBLCw