essence’in yeni ürünleriyle etkileyici görünüm ve eğlence baharda seninle!


Kaliteli, üstün performanslı ve yenilikçi ürünleriyle güzellik meraklılarının favorisi olan essence, yeni içerikleriyle kadınlara etkileyici bahar tarzını sunuyor. Gözler, dudaklar ve tırnaklar, bu ilkbahar essence ile hayallerdeki görünüme kavuşuyor.



Gözlerde aranan hacim

Yumuşak yapısıyla öne çıkan Sensitive But Wow Volume Hacim Veren Maskara, gözlere istenen hacmi veriyor. Aynısafa bitkisi ve papatya çiçeği suyu ile ek bakım sunan maskara, etkileyici bakışlara kapı aralıyor. Hassas gözler ve kontakt lens kullanıcıları üzerinde oftalmolojik olarak test edilen ürün, ılık su ile kolayca çıkarılabiliyor.

Kuru dudak problemi sona eriyor

Hydra Matte Ruj ile artık kuru dudaklara son! Derin nemlendiricili Hydra Matte Ruj, dudaklarınızı nemli ve pürüzsüz tutarken güzel ve mat görünümün anahtarını sunuyor. Rahat ve cool tarzı tamamlayan ruj, kremsi mat bitişi ve harika renk getirisiyle fark yaratıyor. Skualen ve hyaluronik asit sayesinde dudakları nemlendiren Hydra Matte Ruj; shea yağı, E vitamini, C vitamini ve ayçiçek yağı ile ek bakım sunuyor.

Doğal ve parlak dudak görünümü

Kendini en iyi şekilde ifade etmek isteyenler, baharda Electric Glow Renk Değiştiren Ruju tercih ediyor. Doğal, parlak bir görünüm için ultra ışıltılı dokuya sahip Electric Glow Renk Değiştiren Ruj, doğal dudak rengini yarı kalıcı olarak yoğunlaştırıyor. Dudaklara pembenin güzel ve yumuşak tonunu ekleyen ürün, pH reaksiyonlu formülüyle renk değiştiriyor ve dudaklara bakım yapıyor.

En sevilen tonlar ve trend renkler

Bahar aylarının neşesi, Gel Nail Colour Oje ile ikiye katlanıyor. Yükseltilmiş formülüyle 40 saniye kuruma süresi bulunan Gel Nail Colour, en sevilen tonları ve trend renkleri essence tutkunlarıyla buluşturuyor. Gölge isimlerine ve güçlü iddialara odaklanan yeni sanat eseri; temiz ve etkileyici güzellik sağlıyor, sürdürülebilir içerikleriyle öne çıkıyor.