Essence Yeni Ürünleriyle Yeni Yılda Göz Alıcı Görünümün İpuçlarını Veriyor


Kadınlar yeni yılda özenli, güzel ve çekici görünmek istiyor. Işıl ışıl parlamak için doğru makyaj ve bakım da çok önemli! Yüksek kaliteli, üstün performanslı ve yenilikçi ürünleriyle güzellik meraklılarının favorisi olan essence’in yeni içerikleriyle kadınlar, hayallerindeki görünümü elde ediyor.



Etkileyici ve çekici görünüm tüm kadınların isteği! essence, güzellik tutkunlarını hayallerindeki taze cilt görünümüne, parlak dudaklara, mükemmel kirpiklere ve çarpıcı tırnaklara kavuşturacak içeriklerle yeni yılı karşılıyor. essence’in yeni ürünleriyle bu kış daha yaratıcı görünüm ve daha fazla eğlence, makyaj severleri bekliyor.

Kendine has bakışlar, bu kış ışıltılı görünümün anahtarı oluyor. Büyülü mevsime özel yeni güzellik hikayeleri yazmak isteyen kadınlar, göz makyajında GROW LIKE A BOSS Lash & Brow Growth Serum, LASH LIKE A BOSS Instant Volume & Length Mascara Ultra Black ve REMOVE LIKE A BOSS Waterproof Eye Make-Up Remover’ı tercih ediyor.

2023 kış makyaj sezonunda yüzün en dikkat çekici bölgesi olan dudaklar önemli bir rol üstleniyor. Yeni yılda çarpıcı dudaklarla bakışları üzerine çekmek isteyenler; CARING SHINE Vegan Collagen Lipstick, CARING SHINE Vegan Collagen Lipstick My Advice, 8H MATTE Comfort Lipliner, 8H MATTE Comfort Lipliner Classic Red, WHAT THE FAKE! Plumping Lip Filler Oh My Nude! ya da EXTREME CARE Hydrating Glossy Lip Balm Baby Rose’u tercih ederek ışıltıyı yakalıyor.

Parıldayan bir görünüme sahip olabilmenin yolu, pürüzsüz bir cilt elde etmekten geçiyor. Cilt bakımında HELLO, GOOD STUFF! Pore Minimizing Serum ile pürüzsüz görünüm, essence tutkunlarıyla buluşuyor!

Makyaj modasının öne çıkan bir diğer uygulaması da etkileyici tırnaklar… Tırnaklarda, EXTREME GEL Gloss Top Coat etkisini anında gösteriyor.

Güzellik tutkunları, essence’in yeni ürünleriyle bu kış şehrin ışıltısına ayak uyduran, göz alıcı görünümü elde ediyor.