Yenilenen Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı bebeklerin cildinde %70’e varan nemlendirme sağlıyor


Bebeklerin farklı gelişim evrelerinden, bu evrelerde değişen ihtiyaçlarından ve annelerden aldığı ilhamla tüm ürün ailesini geliştiren Uni Baby, bebek bakımında ailelerin güvenilir yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin öncü bebek bakım markası Uni Baby, Saç ve Vücut Şampuanı’nı içeriğinden ambalajına kadar yeniledi. Cilde uygunluğu Alman Dermatest Laboratuvarınca 5 Yıldız Üstün Kalite Belgesi ile onaylanan* Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı doğal kaynaklı içeriği ile nazik bir temizlik sağlarken, her banyoda %70’e varan nemlendirme** ile cildi temizliyor.

“Bebek cildi, dış etkenlerle nemini hızlı bir şekilde kaybedebiliyor”

Bebek cildinde nemlendirme konusuyla ilgili görüşlerini paylaşan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Rahmi Tuna Tekin, “Yetişkin cildine göre daha geçirgen ve yaklaşık olarak %30’a kadar daha ince olan bebek cildi; su, sabun, şampuan gibi dış etkenlerle nemini hızlı bir şekilde kaybedebiliyor” diyor. Ailelerin cildin nemini koruyan, bebek cildine uygun ürün beklentisinden yola çıkan Uni Baby, Saç ve Vücut Şampuanı’nda yeniliğe gitti. Yenilenen Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı, %70’e varan nemlendirme sağlıyor, cildi kurutmadan temizliyor.

“Doğal kaynaklı içeriklerin yanı sıra bebek cildindeki nemlendirme de şampuan kategorisinde bir ayrışma noktası”

Uni Baby Pazarlama Müdürü Cansu Canşe, yenilenen şampuana ilişkin, “Yaptığımız tüketici içgörü araştırmalarında, doğal kaynaklı içeriklerin yanı sıra bebek cildindeki nemlendirmenin de şampuan kategorisinde bir ayrışma noktası olduğu belirledik. Bebeği için en iyisi ve doğalını arayan, bebeğinin zihinsel ve bedensel gelişimine eşit derecede önem veren ebeveynler için Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı’nı yeniledik. Hem saç hem de vücut için kullanılabilen ürünümüz yenilenen içeriği ile ciltte nemlendirme sağlarken, yenilenen bulut şişesiyle banyo saatlerini bebekler ve anneleri için oyun zamanına dönüştürüyor” dedi.

5 Yıldız Üstün Kalite Belgesi

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı’nın cilde uygunluğu ve kalitesi, Alman Dermatest Laboratuvarı tarafından klinik olarak test edilip, 5 Yıldız Üstün Kalite Belgesi ile onaylandı.

Ürün ambalajında yenilik

Uni Baby ambalajları, bulut formundan ilham alınarak yenilendi. Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı, yenilenen şişeleri ile eğlenceyi banyo deneyimi ile buluşturuyor.

İhtiyaca yönelik, fayda odaklı seçenekler

Uni Baby Kolay Tarama Saç ve Vücut Şampuanı, zor taranan saçların kolayca açılmasını sağlarken, yumuşacık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardım ediyor. Papatya özleri içeren Uni Baby Tatlı Rüyalar Saç ve Vücut Şampuanı, uyku öncesi banyolarda bebeklerin rahatlamasına yardımcı oluyor. Uni Baby Keyifli Banyolar Saç ve Vücut Şampuanı ise nemlendirici özelliği ile bilinen aloe vera özleri sayesinde banyoyu bebekler ve ebeveynleri için keyfe dönüştürüyor.
 

*Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı, Almanya’da dünyanın saygın laboratuvarlarından Alman ‘Dermatest GmbH’ tarafından klinik olarak test edilmiştir. Klinik testler, dermatolojik testlerin de ötesinde, çok daha hassas yapılan ve kullanılan ürünlerin insan cildine uyumluluğunu en üst seviyede gösteren testlerdir. Dermatest’in bu tür testler için; Normal, 3 Yıldız ve 5 Yıldız Üstün Kalite olmak üzere 3 farklı versiyonda testi mevcuttur. Ürünlerimiz tüm klinik testleri geçerek Dermatest Laboratuvarları’nın en üst seviye olarak belirlediği ‘5 Star Premium Segment’ (5 Yıldızlı Üstün Segment) derecesini sağlayarak ambalajlarında bu logoyu kullanmaya hak kazanmıştır.
**Bağımsız laboratuvar analizlerine göre.