Yenilenen Solo Şimdi Çok Daha Kaliteli


Kalitesi ve güvenilirliğiyle Türk kağıt sektöründe önemli bir yere sahip olan Solo, güçlendirilmiş doku teknolojisini Türkiye’yle buluşturarak Solo Tuvalet Kağıdı’nı yeniledi. Yenilenen teknolojisiyle Solo Tuvalet Kağıdı, daha kalın ve daha emici yapıya sahip. 43 yıllık marka mirasıyla temizlik kağıdı pazarında en çok satan marka* olan Solo, Kağıt Havlu’yu %35 daha dayanıklı hale getirirken aynı zamanda logosunda ve ambalajlarında da yeniliğe gitti.



Hem kaliteli hem hesaplı ürünleriyle tüketicilere ulaşan Solo, Türkiye’de bir ilke imza atarak Solo Tuvalet Kağıdı’nı güçlendirilmiş doku teknolojisi kullanarak üretmeye başladı. Türkiye’de ilk kez kullanılan teknoloji sayesinde Solo Tuvalet Kağıdı daha kalın ve daha emici hale geldi. “Az yaprakla çok iş” diyen Solo, yeni dönemde Kağıt Havlu’yu da %35 daha dayanıklı hale getirdi.

Solo’nun yenilikleri ürün içerikleriyle de sınırlı kalmadı. Uygun fiyata kaliteli ürünler kullanarak gönül rahatlığıyla temizlik yapmanın mümkün olduğunu tüketicilere gösteren Solo, logosunda ve ambalajlarında da yeniliğe gitti. Solo’nun yeni logosu, markanın pratik, sıcak, eğlenceli ve akıllı yönünü ortaya çıkarıyor. Yenilenen Solo ambalajları ise daha modern ve dikkat çekici oluşuyla öne çıkıyor.

Solo, yenilenen ürünleriyle beklentileri karşılıyor. Solo Tuvalet Kağıdı’nı deneyenlerin %94’ü ürünü önereceğini söylüyor**. Kağıt Havlu’yu deneyenlerin %85’i memnuniyetini dile getirirken %86’sı ürünün dayanıklılığından memnun olduğunu belirtiyor**.

Kendini sürekli geliştirerek daha iyi çözümler için çalışan Solo’nun ürün portföyünde tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, ıslak ürünler, mendil ve kutu mendil yer alıyor. Solo, yakın zaman önce inovatif bir gelişmeye daha imza atmış ve tüketicilerin pratik ve kullan-at hijyen ürünlerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkarak deterjan katkılı formüle sahip Solo Yüzey Temizleme Mendili’ni geliştirmişti.
 

*FMCG Track 2021 Q1
**Sia Insight araştırmasına göre

 

Solo Hakkında:

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri markası Solo, 1978’den bu yana kaliteli ürünleri uygun fiyatla tüketicilere sunmaktadır. “Hem kaliteli hem hesaplı” sloganı ile kullanıcıların zihninde yer eden Solo markası, Türk kağıt sektöründeki öncü rolüyle tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, ıslak ürünler, mendil ve kutu mendil kategorilerindeki ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır. https://www.solo.com.tr/default.aspx
 

Detaylı bilgi için:
Güliz Şengüler / Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 0530 384 62 78 / guliz.senguler@essance-istanbul.com
Tutku Saraç / Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 0553 093 88 62 / tutku.sarac@essance-istanbul.com