Uni Baby ve Getir’den İş Birliğine Özel Reklam Filmi


Türkiye’nin öncü bebek bakım markası Uni Baby, Türkiye’nin 1 numaralı ve doğallığı onaylı ilk ve tek yenidoğan mendili* Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil ile Getir’de yerini aldı. Uni Baby ve Getir iş birliği, yeni reklam filmiyle de ebeveynlere ulaşıyor.



Uni Baby ve Getir’in iş birliğini anlatan yeni reklam filmi izleyicilerle buluştu. Genç bir anne ile yenidoğan (0-6 ay) dönemindeki bebeğinin keyifli anlarını yansıtan filmde, Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’in Getir aracılığıyla kısa sürede evlere ulaştığı aktarılıyor.

Reklam filminde, annenin bez değiştirme esnasında biten Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’i Getir’den pratik şekilde sipariş ettiği görülüyor. Getir ile eve ulaştırılan mendil sayesinde anne ve bebeğinin mutluluğu kaldığı yerden devam ediyor. Film, “Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendilini şimdi sipariş et, bebişin tadı kaçmadan getirelim” dış sesiyle sona eriyor.

Titrifikir imzası taşıyan reklam filmi, 25 Film prodüksiyonuyla hazırlandı.

Yenidoğan hassasiyetine uygun olarak, başka hiçbir mendil çeşidinin üretilmediği özel bir üretim hattında üretilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil; el, yüz ve bez bölgesi temizliği için kullanılabiliyor. Ürünleriyle temizliği simgeleyen Uni Baby, şampuan ve deterjan portföyüyle de Getir’in bebek bakımı listesinde yer almaya devam ediyor.

Reklam filmi linki: https://www.youtube.com/watch?v=SwS9Ax8lJJY

Künye:

Reklam Veren: Getir, Uni Baby
Reklam Veren Temsilcileri: Sezer Derkuş, Günce Öztürk, Sevim Özgür, Mahmut Malazgirt, Ece Mahir, Bilge Çiftçi, Cansu Canşe, Ecem Evcil, Ecenur Gümüş
Reklam Ajansı: Titrifikir
Ajans Başkanı ve Yönetici Yaratıcı Yönetmenler: Kerem Kanık, Cem Akar
Ajans Başkan Yardımcısı: Dilek Sezen
Müşteri Direktörü: Cansu Balcı
Yaratıcı Ekip Liderleri: Umut Esin, Oğuzhan Dilek
Yaratıcı Ekip: Doğukan Yılmaz, Soner Arslan
Stratejik Planlama Direktörü: Kerem Sabuncu
Stratejik Planlama: Aytuğ Ateş, Buselen Tuğrul
Ajans Yönetici Prodüktörü: Onur Mis
Ajans Prodüktörü: Tuğse Gökhan
Yapım Şirketi: 25 Film
Yönetmen: Ali Taner Baltacı
Müzik: Onur Cumaoğlu
Post Prodüksiyon: Roots Production

(*Nielsen 2021 Adet Payı)