Sprey formatındaki Selin Limon Kolonyası ile okula hijyenik ve güvenli dönüş


42 yıldır farklı kokularıyla bir nefeste iyi hissettiren Selin, okula dönüş yapan öğrencilerin el hijyeninde en büyük yardımcısı oluyor. Okulda arkadaşlarıyla sıklıkla bir araya gelen çocukların; ağız, burun ve gözlerle sıkça temas eden ellerini her zaman temiz tutması gerekiyor. Çantada taşınabilen, sprey formatındaki Selin Limon Kolonyası, elleri yıkamanın mümkün olmadığı durumlarda hijyen ve güven imkanı sunuyor.



Sömestr tatilinin ardından ders zili yeniden çalıyor. Pek çok ailenin gündeminde, çocuğunun okuldaki hijyen ihtiyacını karşılamak yer alıyor. 100 ML veya 150 ML sprey formatındaki Selin kolonyalar, hijyeni çantasında taşımak isteyen öğrencilere güven veriyor, ailelerin içi rahat ediyor.

Tüm kolonyalarında 80˚ alkol bulunan Selin, limon kolonyasında iki farklı seçenek sunuyor. Dileyenler klasikleşen Selin Limon Kolonyası 150 ML, dileyenlerse nemlendirici özelliği ile Selin Nemlendirici Limon Kolonyası 100 ML’yi kullanıyor. Selin Limon Kolonyası, pratik kullanımıyla öğrencilerin işini kolaylaştırıyor. Sıra, masa, kapı kolu gibi toplu kullanıma açık olan noktalara temas edenler, ellerini sprey formatındaki Selin Limon Kolonyası ile dezenfekte edebiliyor.

Taşınabilir ölçülerdeki Selin Limon Kolonyası; 80˚ alkol içeriği ile hijyen açısından kendini iyi hissetmek isteyenlerin ihtiyaç duydukları her an yanlarında yer alıyor.