Solo’dan yeni reklam kampanyası: “Onlar Rulo, Bu Solo”


“Hem kaliteli hem hesaplı” Solo, yeni reklam filmini, “Onlar Rulo, Bu Solo” sloganıyla izleyicilerle buluşturdu. Solo’nun yenilediği ve “Güçlendirilmiş Doku Teknolojisi” ile daha kalın hale getirdiği tuvalet kağıdı, sıradan tuvalet kağıdına göre daha az yaprak kullandırıyor*.



44 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'de temizlik kağıdı sektöründe öncü bir role sahip olan Solo, daha kalın hale gelen tuvalet kağıdı ile sıradan tuvalet kağıtlarına göre daha az yaprak kullandırıyor*. Solo, tuvalet kağıdının yeniliklerini ve kalınlık özelliğini anlattığı yeni reklam filmini “Onlar Rulo, Bu Solo” diyerek yayınlandı.

Solo Tuvalet Kağıdı’nın farkının karşılaştırmalı bir şekilde anlatıldığı kampanyada, ürünün “Güçlendirilmiş Doku Teknolojisi” ile çok daha kalın hale geldiği, bu sayede kullanıcıların sıradan rulolara göre daha az yaprak kullandığı* vurgulanıyor.

Yönetmenliğini Muammer Koçak’ın üstlendiği, markanın “hem kaliteli hem hesaplı” sloganının altını çizen reklam filmi, Film & Go prodüksiyonuyla çekildi.
 

* Sıradan tuvalet kağıdına göre, bağımsız test kuruluşu araştırma sonuçlarıyla kanıtlanmıştır.

 

Reklam filmi linki: https://www.youtube.com/watch?v=9iyVBBx6RnA

Künye
 

Reklam Veren: Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri
Reklam Veren Temsilcileri: Bilge Çiftçi, Ayhan Arıcı, Suzidil Esener, Abdullah Yıldız, Ayşen Akalın, Burcu Vural, Ezgi Ergene, Zeynep Güner, Merve Erkaya Tüter, Seden Türkay Karataş
Kreatif Ajans: McCann İstanbul
ECD: Cihangir Gümüş
Kreatif Direktör: Varol Döken
Yaratıcı Ekip: Ekremcan Arslan, Semih Özdemir, Alper Girgin
Müşteri İlişkileri: Ece Özyurt, Asena Cansu Böke, Zeynep Derinöz Kurtbay, Damla Nur Saybir
Dijital Ekip: Emre Candan, Kübra Kazal
Strateji Ekibi: Zeynep Yağcı Yıldızlı, Çağla Keskin
Ajans Prodüktörü: Zeynep Doğu
Prodüksiyon Şirketi: Film & Go
Yönetmen: Muammer Koçak
Post Prodüksiyon: 1000 Volt, Animascope
Müzik: Jingle House