Solo, Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili ile “Hijyen sağlamayı kafanızda büyütmeyin” diyor


44 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'de temizlik kağıdı sektöründe öncü konumda bulunan Solo, ev bakım kategorisinde fark yaratacak yeni bir adım attı.
Tüketici beklentilerinden ve içgörülerinden yola çıkan Solo, “Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili”ni geliştirdi. Solo, yeni ürünü için hazırladığı iki yeni reklam filmini izleyicilerle buluşturdu.



Evde ve alışveriş merkezinde geçen filmler ürünün pratik yönünü esprili bir dille ele alıyor. Reklam filmleri, Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’nin evde ve dış alanlarda, hijyen gerektiren yüzeylerde kolaylıkla kullanılabildiğinin altını çiziyor. Yeni Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’nin hem pratik hem hijyenik olduğu, tek yaprağıyla ultra hijyen sağladığı, her iki reklamda da vurgulanıyor.

Solo, yeni Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili’nin özelliklerinin anlattığı filmlerde “Hijyen sağlamayı kafanızda büyütmeyin!” diyor ve tüketiciye pratik ve hijyenik bir temizlik ile birlikte gelen iç rahatlığı mesajı veriyor.

Tek yaprağıyla yüzeydeki virüslerin ve bakterilerin %99.9’unu* yok eden Solo Dezenfektan Yüzey Temizleme Mendili, yüzeylerde zahmetsizce hijyen sağlıyor, pratikliğiyle günlük temizliğin bir parçası halini alıyor.
 

* Biyositleri güvenli kullanınız. Kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz. Test edilen bakteriler ve virüslerde etkilidir, bakteri/virüs isimleri ambalaj üzerinde belirtilmiştir.



Reklam filmi linkleri:

https://www.youtube.com/watch?v=ebeZBc_seIA
https://www.youtube.com/watch?v=EomyApkW_48

Künye:
 

Reklam Veren: Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri
Reklam Veren Temsilcileri: Bilge Çiftçi, Ayhan Arıcı, Suzidil Esener, Abdullah Yıldız, Ayşen Akalın, Burcu Vural, Ezgi Ergene, Zeynep Güner, Merve Erkaya Tüter, Seden Türkay Karataş
Kreatif Ajans: McCann İstanbul
ECD: Cihangir Gümüş
Kreatif Direktör: Varol Döken
Yaratıcı Ekip: Ekremcan Arslan, Semih Özdemir, Alper Girgin
Müşteri İlişkileri: Zeynep Derinöz Kurtbay, Damla Nur Saybir
Dijital Ekip: Emre Candan, Kübra Kazal
Strateji Ekibi: Zeynep Yağcı Yıldızlı, Çağla Keskin
Ajans Prodüktörü: Zeynep Doğu
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Turgut Akaçık
Post Prodüksiyon: 1000 Volt
Müzik: Jingle House