Selin’den yeni kolonyası Selin Kiraz Çiçeği’ne özel reklam filmi


42 yıldır farklı kokularıyla bir nefeste iyi hissettiren Selin, yeni yüzü ve yeni kokularıyla yepyeni bir döneme girdi. Selin, yenilenen ürün ailesine yönelik ilk reklam filmini, Selin Kiraz Çiçeği Kolonyası için hazırladı.



Reklam filmi, Selin’in yeni kokusu Selin Kiraz Çiçeği’ni izleyiciye tanıtıyor. “Bir nefeste iyilik, ferahlık” sloganıyla yayınlanan filmde, Selin Kiraz Çiçeği Kolonyası’nın hoş kokusuyla “bir nefeste iyi hissedin” mesajı veriliyor.

Esprili bir anlatım tarzına sahip reklam filminde, Selin Kiraz Çiçeği Kolonyası’nı kullanan tüketiciler, bulundukları ev ortamında kiraz çiçekleri ile dolu bir Japon bahçesinin ferahlığını hissediyor.

Şık ve modern yeni şişesiyle Selin; yıllardır değişmeyen Ardıç, Hanımeli, Lavanta, Limon ve Nemlendiricili Limon kokularını korurken, yeni kokuları Okyanus Esintisi, Buz Ferahlığı, Çiçek Buketi, Kiraz Çiçeği ve Mandalina ile evlere giriyor; bir nefeste iyi hissettiriyor. Tüm kolonyalarında 80˚ alkol bulunan Selin, güzel kokarak temiz kaldığını bilmenin; bildik, samimi bir temizlik sağlamanın verdiği iç rahatlığı ile yaz boyunca bir nefeste iyi hissettiriyor.

Reklam filmi linki: https://youtu.be/jdtpTtt7TWc

Künye: Reklamveren: Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri
Reklamveren Yetkilisi: Bilge Çiftçi, Evrim Kayataş Sencer, Gözde Öztürk, Ayşen Akalın, Burcu Vural, Ezgi Ergene, Zeynep Güner, Merve Erkaya Tüter, Seden Türkay Karataş, Aylin Demirler, Can Payza
Medya Ajansı: Ingage Medya, Mindshare, Mathrics
Reklam Ajansı: Havas İstanbul
CCO: Ergin Binyıldız
ECD: Volkan Dalkılıç
Kreatif Ekip Liderleri: Gizem Arlı Sirkeci, Hüseyin Gündüz
Yaratıcı Ekip: Ali İhsan Ozan, Alp Aktaş, Selin Pervan
Müşteri İlişkileri Ekibi: Birol Ecevit, Yiğit Uysal, Tuğçe Saraçoğlu, Beril Ermeral, Egemen Eksilmez
Digital Creative Director: Zihni Başsaray
Digital Content Ekibi: Hakan Karakurt, Elif ilayda Serbest, Arsen Bolak, Işılsu Kıyak, Buse Aksaç
Sosyal Medya Ekibi: Emel Aydınlı, Burcu Küçük, Gizem Dinçkan
Ajans Prodüktörü: Sıla Salgın, İdil Yalçınöz
Prodüksiyon: Public Film
Yönetmen: Dual
Post Prodüksiyon: ABT İstanbul
Müzik: 3K1A