Londralılar Getir ile Selin’in ferahlığına kavuşuyor


Londra’da Selin Rüzgârı



40 yılı aşkın süredir farklı kokularıyla iyi hissetmemizi sağlayan Selin, ortalama 10 dakikada market ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturarak dünyada bir ilki gerçekleştiren Getir’in Londra ürün listesinde yerini aldı. Londralılar, Selin’in klasikleşen Limon Kolonyası’na Getir uygulaması üzerinden kolayca ulaşabilecek.

Selin kolonyaları, bu sene başında Londra’da hizmet vermeye başlayan Getir’in ürün listesinde yer alarak Londralıların kolonya ile tanışmasını sağlıyor. Türk halkının kültürel hafızasında yer etmiş kokuları sunan Selin, Londra’ya da Getir ile limon ferahlığı sunuyor.

Getir Londra’da satışı olan tek kolonya markası Selin, Limon Kolonyası ile girdiği evlerde günlük hayatın vazgeçilmezi olurken pandemi boyunca hijyenin sağlanmasına da yardım ediyor. Selin, aynı zamanda bir nefeste iyi hissettirerek tazelenmeye de katkıda bulunuyor. Gün içinde hem hijyen ihtiyacını karşılamak hem de yenilenmek isteyen Londralılar, Getir ile ortalama 10 dakika içinde Selin Limon Kolonyası’nı kapılarından teslim alabiliyor.

Selin Limon Kolonyası 150 ML evlere, iş yerlerine, arabalara, kısacası ihtiyaç duyulan her yere ferahlık duygusuyla hijyen ve tazelik getiriyor. Bir nefeste iyi hissettiren Selin Limon Kolonyası 150 ML, hijyenini 80˚ alkol, ferahlığını ise limon esansı ile sağlıyor.
 

(*)IPSOS (mat Q2-2021)

 

Selin Hakkında:

1980 yılında “en iyi kolonyayı üretmek” prensibi ile yola çıkan Eczacıbaşı, Altın Damlası’ndan gelen bir asırlık tecrübe ve miras ile Selin markasını yaratmıştır. Selin’in adı “gür akan su” anlamına gelmekte ve ürünlerinin yarattığı rahatlama, ferahlama hissini yansıtmaktadır. Kendine özgü oluşuyla farklılaşan limon kolonyası ve parfümlü kolonyalarını tüketicileriyle buluşturan Selin’in portföyünde; Lavanta, Hanımeli, Sığla, Bahçe Gülü, Ardıç ve Mavi Ladin kolonyaları bulunmaktadır. Türk halkının kültürel koku hafızasında yer bulan kokuları sunan Selin, ürün çeşitlerini sürekli yenilemeye ve zenginleştirmeye devam etmektedir. https://www.selin.com.tr/
 

Detaylı bilgi için:
Güliz Şengüler / Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 0530 384 62 78 / guliz.senguler@essance-istanbul.com
Dilek Duran/Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı / 0534 424 93 12 / dilek.duran@essance-istanbul.com