Keyifli yaz sofralarının vazgeçilmez üyesi bu yıl da Selpak


Havaların ısındığı bugünlerde uzun saatler boyunca, bir yandan yemek yediğimiz diğer yandan sohbet ettiğimiz yaz sofraları için hazırlıklar da başladı.
Selpak, bu yaz da Selpak Extra Desenli Peçete ve Selpak Extra Yağ Emici Kağıt Havlu ile sofralara eşlik ediyor.



Sevdiklerimizle mutlu anlarımızı paylaştığımız yaz sofralarında dekorasyona ayrı bir özen gösteriyoruz.

Sıcak yaz akşamlarını keyifli kılan leziz menüleri sergilediğimiz şık sofralar, Selpak Extra Desenli Peçete ile tamamlanıyor. Gösterişli sofraların vazgeçilmezi Selpak Extra Desenli Peçete, tasarımıyla masa dekorasyonunu taçlandırırken her zamanki Selpak yumuşaklığı ile de ön plana çıkıyor.

Yaz akşamlarında bahçelerde, balkonlarda kurulan sofralarda tadına doyum olmayan lezzet dendiğinde akla kızartma geliyor. Kızartmaların hazırlandığı mutfaklarda ise yardıma mutfağın daimi üyesi Selpak Extra Yağ Emici Kağıt Havlu koşuyor. Üç yemek kaşığı yağ emebilen Selpak Extra Yağ Emici Kağıt Havlu temizliği kolay, dağınıklığı ve kiri ise dertsiz hale getiriyor. Selpak Extra Yağ Emici Kağıt Havlu; pratik ve kolay kullanımıyla mutfakta akla gelen en büyük yardımcı olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin ilk temizlik kağıdı markası olarak doğan ve geride bıraktığı 50 yılda Türkiye’yi birçok ilkle buluşturan Selpak, yaz boyunca Selpak Extra Desenli Peçete ve Selpak Extra Yağ Emici Kağıt Havlu ile güzel anların parçası oluyor.