Hayatın her anında kişisel hijyenin anahtarı: Solo Islak Havlu


43 yıllık köklü geçmişiyle Türk kağıt sektöründe öncü bir role sahip olan Solo; hem kişisel hijyen hem de ev hijyeni sağlayan inovatif ürünleriyle tüketicinin yanında yer almaya devam ediyor. Anlık kişisel hijyen ihtiyacı; günün her saati, her yerde karşımıza çıkabilirken, Solo ıslak havluları ile evde, arabada, seyahatte, ihtiyacınız olan her an hijyene erişmenizi sağlıyor.



Solo Islak Havlu; evin her köşesinde, ofiste, arabada, seyahatte, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde, kalitesi ve dayanıklılığı ile yardıma koşuyor ve bireysel temizlik ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Kalabalık ortamlarda çantaların vazgeçilmezi olan Solo Islak Havlu, elleri yıkamanın mümkün olmadığı durumlarda da temizlik imkanı sunuyor. Gün içinde kendini güvende hissetmek isteyenler; yanlarından Solo Islak Havlu’yu eksik etmiyor. Dermatolojik olarak test edilen Solo Islak Havlu, cilde uygun pH’ı sayesinde güvenli kullanım imkanı sunuyor.

“Hem kaliteli hem hesaplı” sloganı ile kullanıcıların zihninde yer eden Solo, ıslak havluları ile hijyen ihtiyacında akla gelen yardımcı olmaya devam ediyor.