Getir’de Uni Baby ile Kazandıran Kampanya


Bebeklerin değişen ihtiyaçlarından ve annelerden aldığı ilhamla tüm ürün ailesini geliştiren Uni Baby ürünleri, dakikalar içerisinde Getir ile eve geliyor. Getir kullanıcıları, Getir ve GetirBüyük’ten yapacakları her 50 TL’lik Uni Baby alışverişinde, 10 adet LG buhar özellikli çamaşır makinesinden birini kazanma fırsatı yakalıyor. 14 Mart‘ta başlayan büyük ödüllü Uni Baby çekilişi 3 Nisan’a kadar devam edecek!



Türkiye’nin 1 numaralı yenidoğan mendili* Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, Getir’de yerini aldı. Ebeveynler, Türkiye’nin doğallığı Etko-COSMOS onaylı ilk ve tek ıslak mendili Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’i Getir ile dakikalar içerisinde kapıdan teslim alabiliyor. Uni Baby Getir ile dakikalar içinde geliyor, bebeklerin mutluluğu kaldığı yerden devam ediyor.

Uni Baby ve Getir iş birliği, şimdi çekilişle kazandırıyor.

Getir’de bulunan tüm Uni Baby ürünlerinde geçerli kampanya kapsamında, Getir ve GetirBüyük’ten yapılacak her 50 TL’lik Uni Baby alışverişi; toplamda 10 adet LG buhar özellikli çamaşır makinesi kazanmak için çekilişe katılma hakkı sunuyor. LG buhar özellikli çamaşır makineleri, alerjenleri % 99,9’a varan oranda yok etmesiyle öne çıkıyor.

Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’in doğallığı Etko-COSMOS onaylı

Doğallığı Etko-COSMOS onaylı, Türkiye’nin ilk ve tek ıslak mendili olma özelliği taşıyan Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, %100 doğal kaynaklı liflerle dokunmuş yapısı, saflaştırılmış su ve organik pamuklu içeriğiyle yenidoğan bebek cildinin ihtiyacı olan nazik temizliği sağlıyor. Yenidoğan hassasiyetine uygun olarak, başka hiçbir mendil çeşidinin üretilmediği özel bir üretim hattında üretilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil; el, yüz ve bez bölgesi temizliği için kullanılabiliyor. Ürünleriyle temizliği simgeleyen Uni Baby, şampuan ve deterjan portföyüyle de Getir’in bebek bakımı listesinde yer almaya devam ediyor.
 

(*Nielsen 2021 Adet Payı)