Full Repair ile Hasar Görmüş Saçlara Tam Onarım!


Bahara gün sayarken güçlü ve etkili formüllerle saçlara bakım yapmanın önemi artıyor. Saçların ihtiyacı olan özel bakımı sunan John Frieda ile kışın yıpranmış ve zayıflamış saçları onarmanın ve güçlendirmenin şimdi tam zamanı! Hassas, kuru ve yıpranmış saçlar için geliştirilen Full Repair serisi, saçlarda ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etkisi ile tam onarım sağlıyor. Baharın gücünü Full Repair ile saçlarınızda yansıtın!



Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Şampuan

Inca Inchi tohumu yağı içeren Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Şampuan, kışın şekillendirme veya boya işlemlerinden zarar görmüş saçları onarıyor. Saç tellerinin içine nüfuz ederek hasarlı saç görünümünün önüne geçiyor ve istediğiniz saç stiline sahip olmanıza yardımcı oluyor. Omega-3 bakımından zengin özel formülü ile ilk kullanımdan itibaren saçları ağırlaştırmadan güçlendiriyor ve gelecekteki kırılmalara karşı koruyor. Islak saça masaj yaparak uygulayabilir ve durulayabilirsiniz. Daha etkili sonuçlar elde etmek için, ardından Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Kremi’ni kullanabilirsiniz

Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Kremi

Kırık ve yıpranmış saçları onararak anında dönüştüren Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Kremi, arzu ettiğiniz sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Formülünde bulunan Omega-3 bakımından zengin Amazon bitkisi Inca Inchi tohumu yağı sayesinde kuru ve yıpranmış saçlarda ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etki sağlıyor. Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Kremi; saçları onarıyor, gelecekteki kırılmaların önüne geçiyor ve daha ipeksi saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Etkili sonuçlar için Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Şampuan’dan sonra ıslak saçınıza uygulayabilir, ardından durulayabilirsiniz.

Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Bakım Maskesi

Inca Inchi tohumu yağı içeren yoğun onarıcı formüle sahip Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Bakım Maskesi, hasarlı saç tellerine derinlemesine nüfuz ediyor ve yıpranmış saç görünümünü onararak kırılma riskini azaltıyor. Tek kullanımda %90 onarım sağlayan Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Maskesi ile yıpranmış saçlar ipeksi ve dolgun hale geliyor. Maksimum etki için Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Şampuan’dan sonra Full Repair Güçlendirici ve Onarıcı Saç Maskesi’ni saçınıza iyice yayabilir, 2-5 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.