Extra Strength Serum ile Saçlarınızdaki Elektriklenmeye Son Verin!


Mevsim değişiklikleri, saça uygulanan boya ve ısı işlemleri gibi faktörler sebebi ile saçlar kolayca elektriklenebiliyor ve pürüzsüzlüğünü kaybediyor. 30 yılı aşkın deneyimiyle John Frieda, saçlardaki elektriklenmeye karşı geliştirdiği Frizz Ease serisi ile saçları muhteşem haline dönüştürüyor. Saçların ihtiyacı olan özel bakımı sunan John Frieda'nın Frizz Ease Extra Strength Serum’u, kronikleşen elektriklenmeyi anında ortadan kaldırıyor ve saçlar nemlenerek daha parlak ve daha güçlü bir görünüme kavuşuyor.



Elektriklenmeye karşı: Frizz Ease Extra Strength Serum

Saçınızdaki kronik elektriklenmeyle vedalaşın! Frizz Ease Extra Strength Serum, kabarmaya eğilimli inatçı saçlardaki elektriklenmeye son veriyor, parlak ve ipeksi pürüzsüzlüğe sahip saçlara ulaşmanızı sağlıyor. Elektriklenmeye karşı mücadelede en üst düzey yardımcınız Frizz Ease Extra Strength Serum saçları ısıya karşı koruyor, boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlarda da etkisini gösteriyor.

Benzersiz formül ile ipeksi pürüzsüz saçlar

Frizz Ease Extra Strength Serum, formülündeki benzersiz silikon karışımı ile saçlarda nemi hapsediyor, kurumasını önleyerek saçı daha parlak ve güçlü hale getiriyor. İpek proteinleri ve yosun özü ile zenginleştirilmiş Frizz Ease Extra Strength Serum ile saçlar daha kolay kontrol edilebiliyor. İpeksi pürüzsüzlükte sonuçlar için nemini kaybetmiş saçlara bakım yapıyor. Orta kalınlıkta saç tipleri için ustalıkla formüle edilen serum, her seviyedeki elektriklenme için kullanılabiliyor.

Vegan formüle sahip Frizz Ease Extra Strength Serum’u Frizz Ease serisindeki şampuan ve saç kremleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Her bir saç telini eşit bir şekilde kaplaması için serumu ıslak saça uygulayabilirsiniz. 1 pompa serumu avuç içinize sıkarak ellerinizi birbirine sürtebilir, saç boylarınıza eşit olarak dağıtabilirsiniz. Saç köklerinize uygulamaktan kaçının ve durulamayın.