essence ile hoş kokulu ve bakımlı dudaklar


Mevsim geçişleri ve güneşin kurutucu etkisiyle nemini kaybeden dudaklar, bu bahar canlanıyor ve yumuşacık oluyor. Üstün performanslı ve kaliteli ürünleriyle makyaj çantalarının vazgeçilmezi essence, HEART CORE meyveli dudak balsamı ile hem göz alıcı hem de bakımlı dudakların sırrını veriyor. HEART CORE meyveli dudak balsamı, eğlenceli görünümüyle de her anınıza eşlik ediyor.

 

İlkbaharda tazelenmiş ve bakımlı görünüm her kadının ihtiyacı! Olağanüstü performans, mükemmel kalite ve kullanımı eğlenceli ürünleriyle her zaman yanınızda olan essence, pratik ve neşeli HEART CORE meyveli dudak balsamı ile etkileyici dudak görünümü ve bakımı bir arada sunuyor. İçeriğindeki badem yağı dudaklara yoğun bakım yaparken meyvemsi dokusu yumuşak bir ışıltı kazandırıyor.

Dudakların hak ettiği görünüm ve bakım

Eğlenceli görünümü ve kalp şeklindeki detayı ile HEART CORE meyveli dudak balsamı, sadece göz alıcı dudaklar değil, aynı zamanda besleyici bir etki de yaratıyor. Hoş kokulu meyvemsi dokusu ve %10 tatlı badem yağı ile zenginleştirilen formülü yoğun nemlendirme ve bakım sağlıyor. Hafif kapatıcılığı ile dudaklara yumuşak bir renk ışıltısı katıyor. HEART CORE meyveli dudak balsamı, hareket halinde olduğunuzda bile hızlı bir rötuş yapmanız için çantanızda veya cebinizde yerini alıyor.