Bebeklerin Dört Evresi, Her Evrenin Bir Uni Baby’si Var!


Türkiye’nin öncü bebek bakım markası Uni Baby, bebeklerin farklı gelişim evrelerinden, bu evrelerde değişen ihtiyaçlarından ve annelerden aldığı ilhamla tüm ürün ailesini geliştirdi. Gelişim evrelerine göre şekillenen ürün ailesi yaklaşımı ile bir ilki gerçekleştiren marka, “Bebeklerin Dört Evresi, Her Evrenin Bir Uni Baby’si Var” diyerek her ürün ve segmentte, bebek bakımını ve ihtiyaçlarını ön planda tutuyor.



Uni Baby Yenidoğan ürünleri, dünyaya yeni gelen bebeğinizin hassas cildine özel olarak geliştirildi

Yenidoğan bebeklerin cilt gelişimi 6 ayda tamamlanır. Bebekler, bu dönemde hassas ve geçirgen olan ciltleri için özel bakıma ihtiyaç duyabilir. Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, %100 bitkisel kaynaklı lifler ve organik pamukla dokunan özel yapısıyla ailelerin güvenilir yol arkadaşı oluyor. Doğallığı COSMOS onaylı, Türkiye’nin ilk ve tek ıslak mendili olma özelliğini taşıyan Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, yenidoğan hassasiyetine uygun olarak başka hiçbir mendil çeşidinin üretilmediği özel bir üretim hattında üretiliyor.

Uni Baby Yenidoğan ürün ailesinde yer alan Uni Baby Yenidoğan Köpük Saç ve Vücut Şampuanı, içerdiği %95 doğal kaynaklı bileşenler ve saf su ile bebeğinizin saçını ve cildini nazikçe temizliyor; banyo sırasında yenidoğan bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz hassas temizliği sunuyor. Uni Baby Yenidoğan Sıvı Çamaşır Sabunu ise doğal kaynaklı sabunu sıvı haliyle sunuyor. Çamaşırda sabun kalıntısı bırakmayan ürün, bebeğinizin sağlıklı gelişimi için narin cildine temas eden çamaşırlarını, doğal ve bitkisel kaynaklı formülüyle, özenle temizliyor.

Altıncı aydan itibaren ek gıdaya başlayan bebeklerin hassaslaşan cildine özel: Uni Baby Hassas Dokunuş ürün ailesi

Bebekler, altıncı ayda ek gıdaya başlar. Bu evrede dişlerin çıkması, ek gıdaların etkisi gibi nedenlerle bebeklerin cildinde ek bakım ihtiyacı doğabilir. Bez bölgesi, tahriş ve pişiğe karşı özel bakım ister. Etkinliği klinik çalışmalarla onaylanan Uni Baby Hassas Dokunuş Islak Mendil, cilt bariyerini destekleyen ve nemlendirme sağlayan prebiyotikler içeriyor. Uni Baby Hassas Dokunuş Mendil, cildin nemini uygulamadan hemen sonra 3 kata kadar* artırıyor. Nemli bir cilt ise tahrişe daha az yatkın hale geliyor.

Uni Baby Hassas Dokunuş Sıvı Çamaşır Deterjanı, ek gıdaya başlayan bebeğinizin kıyafetlerinde oluşabilecek mama, süt, meyve, yağ ve çimen gibi lekeleri kolayca temizliyor. Doğal ve hassas bir temizlik için özel olarak geliştirilen ürün, kolayca durulanıyor, çamaşırda kalıntı bırakmıyor.

Uni Baby İlk Adım ürün ailesi, hareketlenen bebeğinizin ihtiyaç duyduğu pratik temizlik ve hijyeni sağlamak için özel olarak geliştirildi

Bebekler birinci yaşlarıyla birlikte ilk adımlarını atar, dünyayı keşfe çıkar. Bu evrede tek seferde pratik temizlik gerekir. Uni Baby, 12+ aylık dönemde özgürce hareket etmek isteyen ve çevresinde gördüğü şeylere dokunmaya başlayan bebeklerin hızlı ve pratik temizlik ihtiyacına çözüm sunarak anne-babaların hayatını kolaylaştırıyor. İlk Adım Islak Mendil, yumuşak petek dokusu ile bebeğin cilt temizliğinde kolaylık sağlıyor; anne babalara da bebeklerinin keyifli keşif yolculuğuna eşlik etmek kalıyor.

Uni Baby Aktif ürünleri, ihtiyaç olan tüm anlarda hızlı ve kolay hijyen sağlıyor

İki yaşından itibaren bağımsız olmaya başlayan bebeklerin ciltlerine uygun, hızlı hijyen sağlamak oldukça önem taşır. Uni Baby Aktif Islak Mendil; evde, okulda, parkta aranan hızlı hijyeni sunuyor. Artık sosyalleşmeye başlayan, daha hareketli, 24 aylık ve üzeri bebekleri için anne-babalar, Uni Baby Aktif Islak Mendil ile ihtiyaca kolaylıkla çözüm buluyor. Uni Baby Aktif Sıvı Çamaşır Deterjanı, motor becerileri giderek artan bebeğinizin kıyafetlerinde ve eşyalarında oluşabilecek yemek, süt, meyve, yağ, çimen gibi çeşitli lekelerin kolayca temizlenmesini sağlıyor. Tüm aile bireylerinin kullanımına uygun ürün, hem beyazlar hem de renkli çamaşırlarda kullanılabiliyor.

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı, içerdiği doğal kaynaklı içerikler ve saf su ile bebeğinizin hassas cildi için ideal temizliği sunuyor. Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı’nı, deneyen annelerin %98’i öneriyor.*
 

*Temmuz 2020 Sia Insight tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre.