Selin Kolonyaları Bayramda Size ve Sevdiklerinize Bir Nefeste İyi Hissettiriyor


Türkiye’nin koku hafızasında yer edinen Selin Kolonyaları, kendine özgü limon kokusuyla klasikleşmiş Selin Limon Kolonyası ve geniş parfümlü kolonya yelpazesiyle bayram kutlamasına ferahlık ve tazelik katıyor.



Geniş ürün gamıyla ferahlatan, bir nefeste iyi hissettiren ve yenilenmeyi sağlayan Selin Kolonyaları, her zaman olduğu gibi özel günlerde de tüketicilerin yanında yer alıyor. Selin Kolonyaları’nın kendine özgü limon kokusuna sahip Limon Kolonyası ve birbirinden etkileyici notalar içeren parfümlü kolonyalarının her biri, bayramın paylaşımcı ruhunu canlandırıyor.

Farklı notaları arasındaki uyumlu geçişleriyle karakteristik bir bütünlük ortaya koyan Selin Limon Kolonyası’nın üst notası narenciye, limon ve çam, orta notaları aldehidik ve limon, en baskın alt notası ise portakal çiçeği esansından meydana geliyor. 80° alkol içeriği sayesinde mükemmel hijyen sağlayan Selin Limon Kolonyası; keskin limon kokusuyla cilde serinlik ve canlılık veriyor, duyuları harekete geçirerek zinde hissetmenize katkıda bulunuyor. Nemlendiricili Limon Kolonyası da ferahlatıcı etkisi ve nemlendirme özelliğiyle ellerinizi yumuşatarak büyük beğeni topluyor.

Kiraz Çiçeği, Mandalina, Ardıç, Çiçek Buketi, Okyanus Esintisi, Buz Ferahlığı, Hanımeli ve Lavanta olmak üzere sekiz farklı çeşidi bulunan parfümlü kolonya serisi, bu yıl yaza denk gelen bayrama benzersiz aromalarıyla eşlik ediyor.

Yeniden doğuşun simgesi Kiraz Çiçeği, enerji veren Mandalina, kendine özgü kokusuyla hatırlanan Ardıç, baharın doğal güzelliğinden esinlenen Çiçek Buketi, deniz havasını hissettiren Okyanus Esintisi, serinlik ve tazeliğin adı Buz Ferahlığı, zarafetin sembolü Hanımeli ve dinginlik kaynağı Lavanta, bayram kutlamanıza tazelik katıyor.